De nieuwe dorpsvlag van Schoonoord is te koop.

Via Facebook, Nextdoor en de website van dorpsbelang is inmiddels bekend gemaakt dat de nieuwe dorpsvlag te bestellen is bij het secretariaat van Dorpsbelang (secretaris@dbschoonoord.nl) met vermelding van uw naam, adres en het aantal vlaggen of uw naam op de lijst te zetten in het dorpshuis. De eerste tientallen bestellingen zijn inmiddels binnen.

Wilt u ook graag zo' n mooie dorpsvlag hebben, geef uw bestelling zo snel mogelijk door want op is op! 

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Dorpsbelang Schoonoord biedt de vlag voor een  EENMALIGE INTRODUCTIE PRIJS van € 15,00 aan voor leden van de vereniging van Dorpsbelang en voor niet-leden kost de vlag € 20,00. 

Wilt u een grotere afmeting van de vlag (150 x 225 cm) bestellen neem dan contact op met dorpsbelang (secretaris@dbschoonoord.nl). Oplage is beperkt. 


Nieuw logo voor Schoonoord

Om Schoonoord nog beter op de kaart te zetten heeft de werkgroep PR/IMAGO in het kader van de “Reuzen economie Schoonoord” een logo voor Schoonoord bedacht. Het logo heeft de goedkeuring van Dorpsbelang en van de ondernemersvereniging en is ontworpen door Aart Stuit en uitgewerkt door Martha Marjenburgh.Het is de bedoeling dat het logo gebruikt wordt als het kenmerk voor Schoonoord. Het logo kan bijvoorbeeld gebruikt worden als opdruk voor kopjes en glazen, souveniers, op briefpapier voor de ondernemers, voor reclame doeleinden enz enz. Het logo moet zo bekend worden dat de link gelegd wordt met Ellert en Brammert / Schoonoord
Als u als particulier, vereniging of ondernemer ons dorp wilt promoten dan kunt u gebruik maken van het logo.
Het logo is zowel in kleur als grijstinten versie te downloaden.

Logo- Diverse formaten KLEUR

Logo- Diverse formaten GRIJSTINTEN