Maatschappelijk Welzijn Coevorden,

 Telefoonnummer MWCoevorden 085 2735256

Wij van Maatschappelijk Welzijn Coevorden, hebben wekelijks een inloopspreekuur die gedraaid wordt door een maatschappelijk werker in het dorpshuis: donderdag van 11 tot 12u. Verder is er regelmatig een opbouwwerker in o.a. het dorpshuis in Schoonoord aanwezig voor activiteiten.

Aan zowel de maatschappelijk werker als de opbouwwerker kan info en advies worden gevraagd op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Welzijnsactiviteiten in het dorpshuis:

Inlopen bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden

Maatschappelijk Welzijn Coevorden heeft iedere donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur inloopspreekuur voor maatschappelijk werk in het dorpshuis. Verder is er vaak op dinsdag, woensdag en donderdag een opbouwwerker aanwezig waar je binnen kan lopen voor vragen over wonen, welzijn, zorg en inkomen.

 Samen eten in het dorpshuis

Iedere laatste woensdag van de maand vindt van 10.30 tot 13.00 uur ‘Samen Tafelen’ plaats. Vrijwilligers verzorgen een warme en verse maaltijd in het dorpshuis van Schoonoord. Iedereen kan aanschuiven. Vaak zijn het senioren. De maaltijden worden aangeleverd vanuit het Ellertsveld.

Bij het dorpshuis te Schoonoord is nu ook een parkeerplaats speciaal voor invaliden. Die kunnen nu bijna direct voor de deur parkeren en zo gebruik maken van het dorpshuis of de bibliotheek .

foto's en artikel: Ada Baas