Nieuws van augustus 2017 Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier voor de HTML versie

Inmiddels hebben alle scholen in Nederland vakantie. De tijd om er tussenuit te gaan. Vakantie, dagje (s) uit? Breng in augustus een bezoek aan het prachtige Magisch Drenthe gebied. Een gebied waar voor jong en oud wat te beleven valt. In deze nieuwsbrief laten wij u een greep zien uit de evenementen van de komende tijd. Wij zien u graag!
Kom genieten in Magisch Drenthe!

FESTIVAL DER ZOETE VERLEIDING

Van donderdag 3 t/m zaterdag 5 augustus is Sleen  ‘the place to be’ voor taartenbakkers en smulpapen. Van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 augustus vindt het Festival der Zoete Verleidingen plaats. Meer dan 90 zorgvuldig geselecteerde stands bieden de allerlekkerste taarten, bakbenodigdheden, prachtige serviezen, tafellinnen, schorten, theemutsen, brocante, kookboeken, vers fruit, meel, ambachtelijk gemaakte jams, honing, allerlei koffie- en theesoorten en bijzondere drankjes. Vaak geserveerd vanuit verbouwde kleurrijke caravans en busjes. Overal zijn terrasjes om te genieten van al het lekkers.
Het evenement vindt plaats in een idyllische tuin aan de rand van Sleen. Bezoekers kunnen rondstruinen in de boomgaard, tussen de meidoornhagen rondom de boerderij. Er zijn tal van activiteiten, demonstraties, workshops en voorstellingen.
Kom ook naar dit bijzondere festival!

Breng een bezoek aan ons prachtige gebied! 
De komende tijd is er veel te doen in Magisch Drenthe. Hieronder vindt u alvast een aantal leuke suggesties. Zie onze website voor meer activiteiten en bijzonderheden.
 
  DATUM:   ACTIVITEIT:   WAAR:
       2 augustus     Cultuurhistorische wandeling kunstenaarsdorp    Zweeloo/Aalden 
       3 augustus     Theatercircus Bongo   Wezuperbrug
 3,4,5 augustus     Festival der Zoete Verleiding   Sleen
       5 augustus   Gevelpand Knutselen   Coevorden
       5 augustus   Oogstdag   Holthone
    8,9 augustus   Barrel Food Truck Festival   Oosterhesselen
       9 augustus   Zomeravondmarkt   Dalen
     15 augustus   Miniweekmarkt   Gees
     16 augustus   Stadswandeling 1000 jaar historie   Coevorden
     16 augustus   Rondleiding Vleesvee- en zoogkoeienbedrijf   Dalerpeel

  MAGISCH DRENTHE BUSTOUR (MOLENROUTE)

Deze zomer kunt u bijna elke donderdagmiddag mee met Magisch Drenthe en Noorden Reizen om een mooie busrit te maken. We beginnen in Coevorden bij de Pampertbrug. De busrit is een unieke tocht door een stukje Salland, langs Gramsbergen, door Radewijk om vervolgens op bezoek te gaan bij onze Oosterburen in Grafschaft Bentheim. Bij Wilsum kan er een korte wandeling gemaakt worden rond de kolk van de watermolens van Schoneveld. In Uelsen komen we in de heuvels terecht. We rijden verder naar "Watermolen Bels' waar u kunt genieten van koffie of thee met krentenwegge (inclusief). Onze tour gaat langs de Niedersaksische Mühlenstrasse en door het Geteloer Moor. Meer weten? Check onze website en ga met ons mee en geniet!

                      NO LIMIT FOODTRUCK FESTIVAL

Dit jaar wordt voor de eerste keer het Het No Limit Foodtruck Festival georganiseerd! Het No Limit Foodtruck Festival te Oosterhesselen vindt plaats op 08 en 09 augustus van 13:00 uur tot 21:00 uur. Het evenement waar je culinair kan genieten! 17 diverse en originele Foodtrucks, verfrissende drankjes en entertainment voor jong en oud. Het evenement is gratis toegankelijk en vindt plaats op het terrein achter De Gastery te Oosterhesselen. Een bijzonder culinair festijn!