Gezondheidscentrum Schoonoord
Huisarts: F.B. van Heest  -  Telefoon 0591-381310
     
Tevens gevestigd in het gezondheidscentrum:
      W. Kindermans, fysiotherapeut - 0591-382500
      H. Meursing, tandarts - 0591-382470
      Apotheek
Oude Molenstraat 7
7848 BM Schoonoord
Voor meer informatie raadpleeg hier onze website
     
       
      Huisartsenlaboratorium/Trombosedienst - Scheperziekenhuis Emmen.


Patiënten uit de regio Schoonoord kunnen voor het afnemen van bloed terecht in de Faberzaal van woonzorgcentrum Het Ellertsveld, Bonkersstraat 2 te Schoonoord.
Openingstijden:
 Dinsdag van 08.00 - 09.00 uur - Vrijdag van 08.30 - 09.00 uur.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Huisartsenlaboratorium/Trombosedienst
Tel: 0591 - 691050
 
       
 
       
  Verzorgingshuis Het Ellertsveld  
 

Het Ellertsveld is een multifunctioneel zorg- en dienstencentrum in Schoonoord, het dorp van Ellert en Brammert. In dit gezellig centrum wordt veel georganiseerd voor de bewoners. Zo zijn er dagelijks leuke activiteiten en worden er regelmatig themaweken en uitstapjes georganiseerd.

Bonkersstraat 2
7848 BP Schoonoord
Tel.: 0900 0591
Voor meer informatie raadpleeg hier onze website.
 
   
            
   
   verloskundigen praktijk " Katja & Co"
         

 

Vanaf half mei starten wij, als verloskundigen praktijk " Katja & Co", onder persoonlijke begeleiding van 2 verloskundigen Katja ten Hoor en Ilse Timmerman, vol enthousiasme in Sleen met het houden van spreekuren.
Dit zullen we doen in het Centrum welzijn en ontspanning aan de Goornhoek 5 in Sleen, gelegen naast de Rabobank.

Dus ben je zwanger en woon je in Sleen of omgeving? Meld je dan bij ons aan!

Wij zijn er voor een persoonlijke begeleiding van je zwangerschap, de bevalling, waar je zelf de vrije keuze hebt om dit in het ziekenhuis (poliklinisch) of thuis te laten plaatsvinden en voor de controles thuis tijdens de kraamperiode.

Voor ons is de tijd en aandacht voor de zwangere en haar partner van groot belang.

Tijdens de zwangerschap zullen er meerdere echo's gemaakt worden.

 

    Voor aanmelding of evt. vragen of jouw woonplaats valt onder ons werkgebied, bel ons gerust.

    Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 0591-676176

   Voor meer informatie klik hier voor onze website.

       

 
 
Icare Thuiszorg
 
     
 

Over Icare
Icare is een stichting en die staat voor het verlenen van zorg die bijdraagt aan de kwaliteit van leven.  Icare biedt altijd zorg op maat en heeft een grote diversiteit aan diensten en producten. Vanuit Icare Jeugdgezondheidszorg (JGZ) zijn onze speciaal opgeleide medewerkers actief op het consultatiebureau (de plaats voor informatie en ondersteuning bij opgroeien en opvoeden bij kinderen van 0 tot 4 jaar).
Icare Verpleging en Verzorging heeft een breed scala aan producten en diensten, van verzorging tot een opticien aan huis. Daardoor kunnen we voor u een passend zorgpakket samenstellen.

 
       
  Voor meer informatie raadpleeg hier onze website.  
       
  
     
  Maatschappelijk Welzijn Coevorden  
     
 

 

Maatschappelijk Welzijn Coevorden zet inwoners van de gemeente Coevorden in hun kracht en motiveert ze om mee te doen. De professionals zijn de ogen en de oren in de buurt, zij weten wat er leeft en wat aandacht nodig heeft. Opbouwwerkers ondersteunen en stimuleren bewoners waar nodig. Maatschappelijk werkers helpen bij het oplossen van problemen. Samen zijn ze de kracht van Maatschappelijk Welzijn Coevorden.

Bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden werken opbouwwerkers en maatschappelijk werkers.

·         Opbouwwerker

Een opbouwwerker werkt samen met bewoners, vrijwilligers, verenigingen en organisaties aan de leefbaarheid van uw buurt en wijk en de gezondheid van de bewoners. Opbouwwerkers ondersteunen en stimuleren u waar nodig. Ook begeleiden zij activiteiten.

·         Maatschappelijk werker

Een maatschappelijk werker werkt samen met u aan het oplossen van uw probleem. Maatschappelijk werkers helpen u weer op weg en leren u hoe u met uw problemen kunt omgaan.

 

 
 

Centraal Kantoor
Maatschappelijk Welzijn Coevorden
Van Eijbergenstraat 5
7741 EL Coevorden

Voor meer informatie raadpleeg hier onze website.
 
   
   
 
       
  Praktijk voor Psychosociale Coaching  

Blij met Jij is een praktijk voor Psychosociale Therapie. De therapie is voornamelijk curatief. Hij richt zich op het versterken van jouw zelfgenezend vermogen, jouw kracht om voor jezelf te zorgen. Contact? Info@blijmetjij.nu of 06-10101277


   Locatie:
   Slenerweg 106

   7848 AK Schoonoord
   V
oor meer informatie raadpleeg hier onze website.

 
     
  Ook als geen genezing meer mogelijk is, zijn er keuzes  
     

Op deze site vindt u informatie over palliatieve zorg in Emmen. Palliatieve zorg is de zorg in de laatste levensfase. Deze zorg wordt ook wel terminale zorg of stervensbegeleiding genoemd, maar is veel breder. In het netwerk palliatieve zorg Emmen werken allerlei organisaties samen om de palliatieve zorg zo goed mogelijk te organiseren.Voor meer informatie raadpleeg hier onze website.
 
       
 

De Vosakker  -  Diverse buitenactiviteiten onder begeleiding voor mensen met en zonder handicap van 2 - 99 jaar.

 
       

De Vosakker is een initiatief van Inge Schouten en Arie Ducaat, die samen met hun dieren wonen en werken op de Vosakker. Op het terrein van de Vosakker komen regelmatig kinderen en volwassenen met en zonder beperking, om mee te helpen met het verzorgen van de dieren, paard te rijden of te logeren. Wij bieden tevens individuele- of groepsbegeleiding aan kinderen met gedragsproblemen en/of ontwikkelingsstoornissen.
De Vosakker is een kleinschalig initiatief, waar bij aandacht en zorg voor de cliënten, de dieren en de natuur voorop staan. Rust en veiligheid zijn basisbegrippen.


Voor meer informatie raadpleeg hier onze website

Slenerweg 66
7848 AJ Schoonoord
Tel: 0591 - 38 11 60

   
       
       
Praktijk Soepel; fysio- en oefentherapie aan huis.

Wij zijn Kim Lamain (oefentherapeute Cesar) en Linet Schuring (fysiotherapeute) en zijn werkzaam bij praktijk Soepel; fysio- en oefentherapie aan huis. Wij zijn werkzaam in de gehele gemeente Coevorden, maar zijn gevestigd in Sleen.

Wij richten ons op de ouder wordende mens, mensen met chronische aandoeningen en revalidatie. Bewegen speelt een essentiële rol bij verbeteren en behoud van gezondheid en/of voorkomen van gezondheidsproblemen. Wanneer bewegen minder makkelijk gaat kan praktijk Soepel u, met of zonder hulpmiddelen, begeleiden en ondersteunen.

Praktijkruimte: MFC de Brink - de Brink 1 Sleen, Correspondentie: Bernagietuin 5 - 7813BV Emmen

Praktijk Soepel Telefoonnummer: 0591-790032 info@praktijksoepel.nl  www.praktijksoepel.nl

 
Home-Start en Home-Start+ ondersteunen ouders bij de opvoeding van hun kinderen.

Ervaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Home-Start is er voor gezinnen met kinderen tot 7 jaar. Home-Start+ werkt met gezinnen met kinderen van 7 t/m 14 jaar. De gezinnen geven zelf aan waarbij zij steun wensen: hun vragen staan centraal. Home-Start en Home-Start+ willen het zelfvertrouwen van ouders vergroten en hun sociale relaties versterken. De mensen van Home-Start en Home-Start+ zijn thuis in gezinnen.

Meer weten? Klik hier