POLITIE BERICHTEN  1/ 2 – 28/2 2018

 

In de periode van woensdag 7 op donderdag 8 februari werd er ingebroken in een woning aan de Slenerweg. Klimmend via de vuilniscontainer kwam men binnen. Een ruit werd daarbij verbroken om binnen te komen.  Binnen werd alles doorzocht. De politie stelde een onderzoek in. De bewoners waren op vakantie. Een buurtonderzoek leverde niets op.

 

In het weekeinde van 10 tot 12 februari werd er ingebroken in een woning aan de Ringstraat in Schoonoord. De bewoner was dat weekend afwezig. Men kwam binnen via inklimming m.b.v. de vuilcontainers. Binnen werd alles doorzocht. Een buurtonderzoek leverde niets op.

 

Op zondag 25 februari werd geconstateerd, dat er was ingebroken in een woning aan de Slenerweg in Schoonoord. De bewoners waren op vakantie en de “oppas” ontdekte de inbraak. De politie stelde een onderzoek in.

 

De politie had het druk met een aantal gevallen van weggelopen jongeren, bemiddelingen,   burenruzies, relatieproblemen/ huiselijk geweld, mishandelingen, geluidsoverlast of andere overlast en hulpverleningen. Vanwege privacy kunnen deze niet worden genoemd.

 

Bereikbaarheid politie

 

Wijkagent voor het gebied Sleen/Zweeloo (de oude gemeenten Sleen en Zweeloo).

U kunt me bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 vragen naar de wijkagent Bonhof. (U wordt  doorverbonden met mij of men maakt een belbericht voor mij).

In noodgevallen altijd 112 bellen (lees dringende zaken).

 

E-mailadres van mij is:

hans.bonhof@politie.nl

 

U kunt altijd anoniem meldingen doen bij 0800-7000 of emailen naar

www.meldmisdaadanoniem.nl

 

De politie Drenthe op internet is: http://www.politie.nl

 

J.W.F.Bonhof.