POLITIE BERICHTEN  1/ 12- 1/1-2018

 

Op 21 november werd een lasercontrole gehouden op snelheid op de Sportparklaan. Daarbij werden 20 voertuigen gecontroleerd. 6 daarvan reden te hard en met de bestuurder werd een gesprek gevoerd. Hoogste snelheid was 62 km/uur.

 

Op 1 december werd er ingebroken in een woning aan de Slenerweg. De politie deed een uitgebreid sporenonderzoek en een buurtonderzoek. Uit de woning werden een aantal voorwerpen ontvreemd. De eigenaar deed aangifte van de diefstal door midden van braak.

 

Op 5 december moest de politie ingrijpen bij een ruzie onder kamerbewoners van de Slenerweg 1 in Schoonoord.

 

In de avond van 13 december werd ingebroken in een woning aan de Eserstraat. Er werd echter niets vermist. Mogelijk dat de dader gestoord is.

 

Op 17 december werd in een woning en schuur aan de Rolderstraat ingebroken. Er werd gereedschap weggenomen.

 

Op 27 december ontstond er een ruzietje /woordenwisseling over het afsteken van vuurwerk in de nabijheid van geparkeerde auto’s. De ouders van de jeugd werden erop aangesproken.

 

Er kwamen afgelopen maand slechts enkele klachten over te vroeg afsteken van vuurwerk. Op de eerste dagen van het nieuwe jaar leek de jaarwisseling zonder noemenswaardige incidenten te zijn verlopen.

 

De politie had het druk met een aantal gevallen van weggelopen jongeren, bemiddelingen,   burenruzies, relatieproblemen/ huiselijk geweld, mishandelingen, geluidsoverlast of andere overlast en hulpverleningen. Vanwege privacy kunnen deze niet worden genoemd.

 

Bereikbaarheid politie

 

Wijkagent voor het gebied Sleen/Zweeloo (de oude gemeenten Sleen en Zweeloo).

U kunt me bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 vragen naar de wijkagent Bonhof. (U wordt  doorverbonden met mij of men maakt een belbericht voor mij).

In noodgevallen altijd 112 bellen (lees dringende zaken).

 

E-mailadres van mij is:

hans.bonhof@politie.nl

 

Via email is de politie Coevorden te bereiken onder emailadres

Coevorden@politie.nl

 

U kunt altijd anoniem meldingen doen bij 0800-7000 of emailen naar

www.meldmisdaadanoniem.nl

 

De politie Drenthe op internet is: http://www.politie.nl

 

J.W.F.Bonhof.